This is an example of a HTML caption with a link.
›› Home ›› Club ›› Nieuws

Nieuws

TOB laat drie punten wegglippen

Dat er dringend punten nodig waren om de play-off te vermijden was ondertussen vrij duidelijk. Sint-Gillis-Waas startte furieus en zette TOB al snel op enkele doelpunten achterstand. Geleidelijk aan nam TOB de match echter in handen en dichtte de doelpuntenkloof. Op het einde van het derde kwart wedstrijd stonden de bordjes dan ook gelijk: 6-6. Een duidelijke handsbal van Sint-Gilles-Waas' keeper werd niet gefloten, en dat kroop al snel in de hoofden bij TOB. Sint-Gillis-Waas wist er er wel raad mee en speelde TOB op enkele minuten tijd op een onoverbrugbare achterstand.

Gepubliceerd op: 28-03-2015


U15 KAMPIOEN !!!

Na een mooie 6-4 overwinning tegen Hard Labeur Nazareth II werden de U15 van The Oliver Boys KAMPIOEN. Proficiat aan de spelers én hun coach!!

Gepubliceerd op: 22-03-2015


TOB verliest in Waregem

Ondanks de degelijke wedstrijd verliezen TOB tegen Waregem en laten zij belangrijke punten liggen. Met nog drie matchen te gaan wordt het moelijk om de play-offs te vermijden, maar TOB geeft niet op!

Gepubliceerd op: 21-03-2015


TOB pakt driepunter

Na de winst van Assenede vorige week tegen Brugge, moest TOB vanavond de drie punten pakken tegen Hard Labeur Nazareth om terug op gelijke hoogte te komen. In een goede wedstrijd stond TOB de hele tijd op voorsprong. Naar het einde van de match toe leek het nog even spannend te worden toen het 6-6 werd, maar TOB pakte uiteindelijk verdiend de drie punten! 

Gepubliceerd op: 27-02-2015


TOB verliest dure punten

TOB heeft dure punten verloren! Tegen rechtstreekse concurrent Assenede moest er gewonnen worden om het behoud in tweede nationale veiliger te stellen. Met slechts één basisspeler werd dat geen eenvoudige klus...de eindstand zegt genoeg. 

Gepubliceerd op: 13-02-2015


TOB haalt 6 op 12 na zege in Brugge

Dat winst in deze match 'een must' was, was op voorhand duidelijk. Ondanks een aarzelend begin met zelfs even een 2-1 achterstand nam TOB de match langzaam in handen. Een karrevracht aan kansen was het resultaat...en 5-11 een logische uitslag.

Gepubliceerd op: 06-02-2015


TOB verliest met 7-9 tegen titelkandidaat

Na een zwakke start met enkele gemiste kansen bij TOB werd de match al snel in een beslissende plooi gelegd.  TOB herpakte zich in de tweede helft van de wedstrijd en kon de kloof nog dichten tot twee doelpunten, maar kon geen aanspraak meer maken op de overwinning.   

Gepubliceerd op: 29-01-2015


Eerste ploeg wint!

TOB Gent heeft in eigen huis Windsor Zele verslagen met 5-4. Oliver Boys kwamen al snel 2-0 voor en hadden de match vrijwel de hele tijd onder controle, ondanks sterk aandringen van Windsor Zele. Zele kwam zelfs terug tot 3-3, maar kon zijn overwicht in het spel amper in doelrijpe kansen omzetten. TOB miste in het slot van de match zelfs nog een corner. Een verdiende overwinning!

Gepubliceerd op: 17-01-2015


Jeugdteams winnen alweer!

De jeugdteams U15 en U17 wonnen beiden overtuigend hun tweede wedstrijd van de tweede ronde. Proficiat!!

Gepubliceerd op: 10-01-2015


Eerste ploeg verdienstelijk onderuit na blessure.

Ook in de terugronde blijkt het moeilijk om een vaste ploeg samen te stellen. Blessures, spelers die (noodgedwongen) afhaken,... Het hoefde dan ook niet te verwonderen dat er geen reservespelers meegingen naar Appels voor de wedstrijd tegen de eerste in de stand. Na twee times, waarin het 2-0 stond maar TOB goed meedeed, sloeg het noodlot toe. Thomas blesseerde zich en kon onmogelijk nog verderspelen. Met vier spelers nog twee times spelen tegen Appels...het beloofde een doelpuntenkermis te worden. Met inzet en karakter werd het Appels echter nog moeilijk gemaakt! Bij een 5-3 stand had TOB al drie corners verzameld en Appels, nota bene de mannen die naar eerste willen, besloot te stoppen met voetballen en de bal achteraan rond te tikken. Een beslissing die zelfs bij de eigen supporters niet in goede aarde viel, maar wel te begrijpen is met het oog op de punten. Toegegeven, voor een ploeg met zo'n ambities blijft het ook voor mij moeilijk om objectief te blijven...te meer daar ze zelfs tegen vier spelers amper tot schoten binnen het kader kwamen. 

Gepubliceerd op: 09-01-2015


<<  1   4   5   6   7   8     >>